FAMILJEHEM

Vi välkomnar Henrietta Lysén till Dalafrid!

Publicerad 28 maj 2024

FAMILJEHEM

Vi välkomnar Henrietta Lysén till Dalafrid!

Publicerad 28 maj 2024

Henrietta Lysén – Ny Familjehemskonsulent hos Dalafrid

Vi är glada att få välkomna Henrietta Lysén till vårt team som familjehemskonsulent. Här är en kort presentation av henne:

Henrietta Lysén, 32 år, född och uppvuxen i Falun men bott från norr till söder sedan 2010 och landar nu återigen i Falun. Jag har ett stort intresse att göra skillnad för andra personer, främst barn och också en av anledningarna att jag utbildade mig till socionom. Jag har sedan 2012 arbetat med våldsförebyggande arbete som föreläsare och de senaste tre åren som projektledare inom nationellt projekt Snacka tryggt om våld mot barn via Rädda Barnen.

Som person är jag omtänksam, driven, spontan och tycker om att ha roligt och hitta möjligheter i alla situationer. På fritiden spenderar jag mycket tid med min hund Bruno och tycker om att träna på gym och vara ute i naturen.

Som familjehemskonsulent hoppas jag kunna bidra med glädje i tuffa tider, göra skillnad för barn och att vara en viktig vuxen för dem. Ser fram emot att vara med och utveckla och utvecklas tillsammans med Dalafrid.

Kontakta oss här!